Güneş Sınıfı e-Twinnig Projesi

"Do Have You Learn" proje çalışması

2023-2024 eğitim-öğretim yılında e-Twinning kapsamında "Do Have You Learn" adlı proje çalışması okulumuz Güneş Sınıfı öğretmeni Pelin AKCAN tarafından uygulanmaktadır. Projemiz 4-6 yaş arası öğrencilerimizle 3 farklı atölye oluşturarak bilgileri deneme yanılma öğretim yöntemi ile keşfederek ve bilgiyi yapılandırarak kazanımlar sağlaması projemizin en temel amacı olmak ile birlikte öğrencilerin bilgiyi özümseyerek öğrenme sürecinin merkezinde yer aldığı için proje kapsamında öğrencilerimizin özgüven sahibi olmaları sağlanacaktır. 21.yüzyılın insanında olması gereken çevre bilincine ve dünya kültürüne sahip olacaklardır. Ayrıca eleştirel düşünmeyi, problem çözmeyi, sorgulamayı ve eğlenerek öğrenip teknolojiyi tüketmek yerine verimli ve doğru kullanmak amaçlanmaktadır.

23-11-2023